skolan

blää..sitter alldeles ensam i skolan :o(
åhh..trsit! haha..
kallt ute så där vill jag inte heller vara ;) hehe.

aja..jag får väl ta o gå ner till den andra skolan. ;) hehe.
denna datorn verkar många vilja ha..så ja..

byebye!

tröööötter :/:P

jajamensan..jag een riktig tröttis :P hehe.

är så fruktansvärt trött. sitter här o osar grillning :P haha! så jääävla illa. ska ta en dusch nu. men ajjj, va jag ha ont i huvudet. e nog för att jag ha druckit för lite :/:P hehe. attans!

grillningen ikväll med klassen blev väldigt trevlig. hehe. fast de tog ju lite tid o köra dit o innan vi hade börjat grilla då?! haha, ja men de va iaf skoj, trots mina, mies o ann-sofis pyromanförsök på ön! HAHAHA. skojar! hehe. vi försökte få igång en brasa för vi frööööös såå mkt ;P hehe! de gick tillslut, sen släckte vi dem! ;P hoho! sen på hemvägen blev de en runda inom preeem, varför behöver vi ju inte nämna?! haha! men man kunde ju inte va diskret där inne med de där:P haha!

måste bara nämna några roliga kommentarer:

( De körde förbi en kille på moped med ett fiskspö i handen!!)

- Kolla, han ska nog fiska?! (säger jag )

- ja eller ska hantill puben o se om hanfår något napp!

hahah..fasiken vad vi skrattade åt ann-sofis kvicktänkte svar tillbax på de! hehe( sitter två stycken ute på bryggan i fin solnedgång (typ). )

- åh titta så romantiskt de har de..!

- de håller ju inte ensvarande ihanden!

måste man de då för att de ska va romantiskt?! haha. de va så skoj de med :P hehe! ;o) så otroligt skoj va de, för de kom så hastigt på! ;o) hehe!

en riktigt trevlig o skojig kväll!

men nu ska jag duscha o gå o lägga mej! hehe. tjoho!

pussisar!

sommar!

åhhh, jaaaa! det e sommar ute! har redan bränt mej :D hehe. vilken kääänsla! hehe! sommar o sol :P hehe!

fast de e så dumt att sommaren kommer så foooort för då kommer de säkert va kanon väder nu i maj, juni o ösregnar eller va dåligt väder resten av sommaren! åhh..typiskt. hehe. men hoppas att de inte blir så iaf! :P hehe

hääärlig skoldag idag! tog halv åtta bussen. va där kanske till tio, halv elva. va meningen att ta en malmö-resa men de blidde inte så. de blidde att gå o fika istället med klassisarna,på grevens :D trevligt men lite dyrt, miiiillan! haha! ;o) kommer sakna klassen så otroligt mkt sen! åhh! :(:P hehe. men vi kommer fortfarande hålla kontaketn o ses ju! ;o) hehe! tur är väl det! :o) hehe.

sen tog jag, linda o mie bussen hem. alla somnade. haha. så trötta av värmen :P haha! :P inte för att klaga! ;o) hehe. men de e lite uytmattande :P hehe! ;P

sen hade jag o mie pensisträff med varandra. satt här ute med en varsin tiding o fikade. hahaha! :o) i flera timmar ;D o sen blidde de till att åka en runda ;P hehe. skoj skoj!

SKA TILL MALMÖ IMORGON! SÅÅÅÅÅ SKOJ! O sen ska vi snart till göteborg med ( troligtvis) wehoooo! lääängtar! så skojigt! :o)

åhhh.. nooooo! nu börjar BB! seee ya! ;o) hehe!