Sunny beach veckan :)

Tisdags när vi kom ner på kvällen.. gick vi bara o tittade lite. satte oss o åt på ett ställe. med hur kass musik som helst. haha. men första dagen visste vi ju inte bättre ;) maten va inte alls god o hur lite strips/ ris som helst! sen gick vi hem i sov :o)

Onsdagen: Blev det att ligga på stranden hela förmiddagen. massa sol o bad :)  Sen drog vi o käkade. köpte vykort (som fortf. inte ha kommit fram. haha.) Sen gick vi hem till vårt 5stjärniga hotell :P o förfestade lite.. o sen vankades de fest på grabbarna bus :) Där mötte Jonna vår bulgariska/ tyska vän Jorri :P haha!   Sen va meningen att vi skulle hem.. kissa o tatt en drink sen ut igen men vi va för trötta.. så vi föll in i sömn istället :P haha!

Torsdagen: Massa bad o sol på stranden, sen gick vi upp o la oss vid poolen lite senare på dagen =) På kvällningen sen blev det Beachparty på grabbarna bus. Vi fick äta hur mkt texmexbuffé som vi ville + att vi fick 3 gratis drinkar =) hade jättekul..  sen gick hela svenska folket som befann sej där vidare till orange.. promenad! =)

Fredagen: Vi begav oss med buss till burgas med stora förväntningar! det borde vi inte ha haft. hehe! det var kasst! ;o) hehe. helt annorlunda jämfört med där vi bodde och dyrare när vi hade hört att allt skulle va billigare. men vi hittade ju inte så bra där heller. haha. så det blev att vi satte oss o åt. även detta köttet smakade bläää! så när vi va klara kom servitrisen o frågade.. - varför äter du inte din mat? jag visste dock inte vad jag skulle säga, hade ju vart oförskämt att säga att ja inte gillar det ;D haha!   Kom även världens sötaste kattunge till oss när vi satt o åt. det blev mkt skratt o namn på den lilla katten. men vi enades om KODDAFIA va de bästa namnet. haha. men fråga mej inte varför.. kanske för att vi inte kunde avgöra om de va en hane eller hona? hehe.

Till kvällningen blev det förfest på bengan o jonnas rum med växjötjejerna. Johanna. my o cizzi! blev sedan att vi drog till grabbarna bus.. hade skit skoj.. dansen: vända korvar. blanda sallad. hahaha!  kvällen ledde oss vidare till orange. det var mkt trevligt :o) hehe! o jonna va het på gröten :P hahaha!

Lördagen: Sol o bad på stranden. Sen vankades de lite utmaning.. så jag jenny o bengan hoppar upp på en uppblåsbar soffa i vattnet efter en jetski. det går som fan o vi hoppar o studsar... skriker o skrattar! haha. alla på stranden hörde oss tydligen. haha. jennys ständiga replik där ute på havet - håll i er tjejer! håll i er! hahaha! det var nog de roligaste jag ha gjort :P fy tusan va vi skrattade.. kom därifrån med lite sår o blåmärken bara men de va det värt. haha!  sen slappade vi!  
o sen vankades det förfest på My, johanna o cecilias rum :) De lärde oss ett nytt ölspel. hur kul som helst! :o) hehe.  Och efter det begav vi oss till Las palmas :P    efter las palmas blev det fyllemat som fyllde upp buken. hur gott som helst. tappade dock min bakpotatis på väskan. haha. men Jonna räddade den.. hehe. sen blev det GERIDING ON THE BEACH! haha.. asgarvar! denna histiorien är en sort för sej. kanackarna (som vi kallade dom. ahha.) tar tag i mej.. o kasta upp mej på en häst. o alla börja asgaravr.. rätt som det är sitter Johanna med på en o det far iväg på stranden på en hästrygg. haha. cilla o jenny ligger i sanden o asgarvar o där sitter jag o skriker - geriding on the beach! haha.  ja o så massa annat kuligt sas! haha. ngt jenny aldrig kommer glömma iaf.. ! haha!

Söndag:  Började morgonen med en försovning inne hos bengs o jonna :P hehe. så man fick ju ta ansvaret o väcka dom :P haha!  Blev en lite mer stressig morgon med knappt ngn frukost i magen. :P Åkte buss till Nessebar för att bege oss ut på båtutflykt! :o) Jag o bengan satt på skuggplatser på båten medans de andra låg uppe på däck o solade. :P hehe! Vi stannade mitt ute på svarta havet typ o badade.. åkte vidare. åt litegrann. de grillade makrill på båten.. som serverades med pasta o ngn mysko potatismos till :P blev ju inte så mätt imed att jag inte gillade firren :P  iaf efter ett tag såg jag o bengan delfiner. jättehäftigt! :o)    sen kom vi i land igen vid 14 tiden. blev slappa hemmma på rummet  men när vi kom dit va de ingen som hittade vår nyckel! jag o jenny letade förtvivlat igenom våra väskor o fickor.. men ingen nyckle! tillslut hittade receptionen den. haha. i klaghyllan. hahaha! då hade vi vart för högljudda kvällen innan. hahaha. ja.. men sen iaf blev de slapp o kolla lite på nätet :) Sen gick vi en sväng på stan. åt mysmiddag vid stranden, stan och hem! :o)

Måndag: Sol o bad sista dagen! Sen var de mer att bara ta de lugnt. på kvällningen begav vi oss till Hc andersen för att äta. hur gott som helst! :o)  de godaste på hela veckan :) shoppade de sista o sen hem o sova.. :)

sammanfattning.:   folket= dåliga på engelsak, otrevlig.a men SÄLLSKPAET UNDERBART O HAFT EN OFÖRGLÖMLIG O ROLIG VECKA!! tack. älskar er!

Kommentarer
Postat av: Sanne

Karlsson Maten hamnar i magsäcken INTE i Buken :D

2007-09-20 @ 21:47:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback